Funkcionalnosti Regula paketa

Sve tehničke informacije na jednom mjestu

Sadržaj

Regula paketi

Popis funkcionalnosti

Nakon što se registrirate, imate pravo besplatnog testiranja našeg Standard paketa na 14 dana. Nakon isteka probnog perioda, Regula se na automatski prebacuje na Osnovni paket koji je potpuno besplatan, ali ne uključuje niz značajki koje bi vam mogle biti korisne. Puni popis Regula paketa i uključenih funkcionalnosti provjerite u našem PDF priručniku.

Kompatibilnost Regule

Popis kompatibilnih alata
I mnogi drugi...

Najčešće postavljena pitanja

popis svih pitanja i odgovora

Ukratko: najvjerojatnije morate. Ako vaša web stranica koristi kolačiće (a broj stranica koji ih uopće ne koriste je iznimno malen) posjetitelj mora biti obaviješten o njima te dati privolu za njihovo korištenje. Taj dio odrađuju platforme za upravljanje privolama – kao što je Regula. 

Veoma lako: putem našeg skenera kolačića, besplatni izvještaj o tome što se nalazi na vašoj stranici dobit ćete već nakon nekoliko minuta. Skener će prepoznati koji kolačići se nalaze na web stranici, tko je strana koja prikuplja podatke te ih automatski sortirati u kategorije, ovisno o namjeni. 

Niti malo! Naša platforma za privolu jako je jednostavna za integraciju: registrirajte svoj Regula korisnički račun, namjestite osnovne postavke za vlastitu web stranicu, kreirajte kod i zalijepite ga na svoju web stranicu. Kako bi posljednji korak bio što lakši, Regula nudi i velik broj plugina za lakšu integraciju u vaš CMS-ova. Nakon integracije, platforma počinje automatski tražiti privolu od vaših posjetitelja.    

Apsolutno! Regula može biti integrirana u sve CMS-ove te Shop-sisteme. Podržani sustavi uključuju: WordPress, Joomla, Typo3, Dupal, eZ Publish, Magento, phpWiki, PrestaShop, osCommerce, OXID eShop, WooCommerece – i mnoge druge

Kako biste se uvjerili koliko je Regula genijalna, imamo besplatni probni period od XY dana. Nakon njegovog isteka, trebate odlučiti koji od naših paketa vam najviše odgovara te odabrati način plaćanja. Napominjemo da postoji i besplatna verzija alata, ali nudi značajno manje mogućnosti.      

Skener kolačića

Napišite adresu web stranice koju želite provjeriti i email adresu na koju ćemo poslati rezultate skeniranja kolačića.